10 Mart 2014 Pazartesi

OKK 23. Blog Tur: Asla Yapma - Koethi Zan

Herkese merhaba!
23. blog turumuz ile karşınızdayız, 
konuğumuz ise Doğan Kitap’dan çıkan ASLA YAPMA kitabı.
Kitabımızın hakları 20 ülkeye satılmış ve filme çekilecekmiş.
---
Kaçarak kurtulamazsın!

Gözleri bağlı ben... Zincire vurulmuş benç... Köşede, ellerim arkadan kelepçelenmiş, bir sandalyeye bağlı, dilime bir cerrah iğnesi batırılırken ben...Tutsaklık insana bir şeyler yapar. Ne kadar aşağılık bir hayvan olabileceğinizi gösterir. Hayatta kalmak ve bir gün öncesine göre daha az acı çekmek için nasıl da her şeyi yapabileceğinizi gösterir...

Çocukluk arkadaşları Sarah ve Jennifer için dünyayı güvenli kılmanın tek bir yolu vardır. "Asla yapılmayacaklar listesi" oluşturmak ve bu listeye sonuna kadar uymak. Uçak kazaları, doğal afetler, hastalıklar, tecavüz... Hepsinden kaçınmanın mümkün olduğuna inanırlar. Üniversiteye başladıklarında odalarının başköşesine asarlar listeyi. Ama bir gün listenin önemli bir kuralını ihlal ederler. Sarah kendine geldiğinde bir mahzendedir, çırılçıplak soyulmuş ve ayak bileğinden duvara zincirlenmiştir. Ve yalnız değildir. Orada bir deri bir kemik, çıplak, yanındaki duvara zincirli iki kız daha vardır, ama Jennifer ortalarda yoktur. Ve onları kaçırıp bu mahzene kilitleyen adam acı verme yöntemleri konusunda çok "rafine" ve incelikli tekniklere sahiptir!

Koethi Zanın hakları 20 ülkeye satılan, CBS tarafından filme çekilecek olan romanı Asla Yapma bir sayfadan diğerine soluğunuzu tutarak geçeceğiniz müthiş bir psikolojik gerilim romanı. Okurken tıpkı başkahramanın kendisi gibi, rahatsız edici bir fikre, suçun felsefesi üzerine bugüne dek söylenmiş en kafa karıştırıcı o cümleye tosladığınızı hissedeceğiniz bir kitap:

Kurban her zaman suçludur!
Tur Takvimimiz
10.03.2014
Tanıtım – Çekiliş
11.03.2014
The Reading Lady – Ünlü Seri Katiller
Pudra Tozu – Aşırı Kontrol Kontrolsüzlüğü Doğurur
Kitap Tutkusu – Viktimoloji (Kurban Bilimi)
Kütüphanemden Kitap Manzaraları – Sarah’nın İzinde Kurban Psikolojisi
Fighting!! – Seri Katillerin Sevgilileri
12.03.2014
Yorum
The Reading Lady
Pudra Tozu
Kitap Tutkusu
Fighting!! 
  




Katkılarından dolayı DOĞAN KİTAP'a teşekkür ederiz. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder